Održan sastanak organizatora “Ljeta na Šoderici”

07.02.2020.

Dana 6. veljače u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak predstavnika Općine Legrad, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice područja Središnja Podravina te predstavnika udruga i vlasnika smještanih objekata na Šoderici.

Tema sastanka je bilo utvrđivanje datuma manifestacija i predstavljanje planiranih aktivnosti ovogodišnjeg „Ljeta na Šoderici“. Osim već tradicionalnih predstava Kerekesh Teatra, biciklijade, Family Day-a, Beer Throne Challenge-a te događaja koje organizira županijski Šortsko-ribolovni savez, ove godine sastanku se pridružio i Rafting klub Koprivnica koji ima u planu organizirati rafting po rijeci Dravi koja čini prirodnu biosferu sa Šodericom.

Sve aktivnosti i događanja koja će se održavati moći će se pronaći na web stranicama županijske Turističke zajednice, Općine Legrad i web stranici www.soderica.in te na društvenim mrežama.

Pozivaju se i svi potencijalni organizatori manifestacija da se jave županijskoj Turističkoj zajednici ili u Općinu Legrad kako bi se i njihove aktivnosti se dodale u kalendar događanja „Ljeta na Šoderici“.