Lu Kuna Legrad organizirala natjecanje u gađanju letećih meta

26.07.2021.

U petak i subotu, 23. i 24. srpnja 2021. godine u organizaciji LU Kuna Legrad održano je natjecanje u gađanju letećih meta - disciplina trap. Na početku natjecanja otvorena je obnovljena streljana, koju su uredili članovi udruge i tvrtka Tehnix. U natjecanju je sudjelovalo 36 ekipa i više od 200 strijelaca iz Međimurske, Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Bjelovarsko-bilogorske i Sisačko-moslovačke županije.

U ekipnom dijelu prvo mjesto osvojila je ekipa Vepar Veliki Poganac s 44 pogođene mete, druga je bila ekipa Lisica Hlebine II s 42 pogođene mete i boljim šestim strijelcem, a treća mjesto osvojila je ekipa Zec Koprivnički Bregi I također s 42 pogođene mete.

Iz ekipnog dijela natjecanje su nastavili najbolji strijelci iz ekipnog dijela natjecanja (svih 10 meta pogodilo je 9 strijelaca), a na kraju je prvo mjesto odnio Ivan Balent (Trap Team Draškovec), drugi je bio Siniša Balašković (Lonjsko polje - Sisak), a treće mjesto osvojio je Zoran Grubačević (Vepar Veliki Poganac).

U natjecanju plaćene desetke redoslijed je bio slijedeći: 1. Damir Lončar (Fazan Molve), 2. Slavko Klekar (Ludbreg), 3. Zoran Grubačević ( Vepar Veliki Poganac),  4. Denis Zoretić (Vepar Veliki Poganac), 5. Darko Matjačić ( Fazan Draškovec), 6. Braco Štroma ( Sisak).

U disciplini zračna puška prvo mjesto odnio je Mario Gabaj, drugi je bio Eugen Pali dok je treće mjesto osvojio Mario Baršić.

Na kraju je pucano fair play natjecanje u kojem je pobjedu odnio Zoran Grubačević iz ekipe Vepar Veliki Poganac.